Sari la conținut

Pachet pentru un minim
de 2 ore

De la 160
Lei/oră
Jocuri şi concursuri interactive
Modelaj din baloane
Pictură pe față
Recuzită impecabilă a animatorului
Personaje Elsa, Anna, Minnie Mouse, Mickey Mouse, Spiderman, Batman, Superman, Sofia
Programe de animaţie

Pachet special pentru nuntă/botez

640
Lei/Animator
Pictură pe față
Modelaj din baloane
Jocuri interactive
Concursuri
Dansuri
Coregrafii
Recuzită profesională
Sonorizare asigurată (Boxă + Microfon)
Mașină de baloane de săpun

Animatori petreceri

Prin prezența lor colorată, rolul animatorilor este de a revoluționa petrecerea copilului tău cu umor și bună dispoziție. Desigur, sărbătorile vor fi în centrul atenției și se vor bucura de cele mai amuzante provocări alături de alți copii. Uneori nici părinții nu pot sta cu mâinile în brațe!

Jocurile variază în funcție de vârstă, numărul de copii și spațiul liber pe care îl au pentru a se juca liber. Suntem pasionați să oferim momente speciale pentru cei mici, aducând toate personajele celebre pe care micuții le vor iubi în diverse locații. Costumele unice, texturate și colorate aduc și mai mult realism personajelor interpretate. Așadar, toți copiii se vor bucura de cele mai bune momente alături de cei mai apropiați prieteni și de personajele lor preferate.

Fie că este o zi de naștere, o petrecere de bun venit sau un weekend special, copiii de toate vârstele se pot distra cu personajele lor preferate interpretate de animatori petreceri.

Întregul echipaj beneficiază de recuzita necesară pentru a reproduce fidel personajele, așa că nu lipsesc săbii, machiaj, arme, peruci și costume adecvate. Toate acestea sunt produse de calitate care nu compromit in niciun fel sanatatea si bunastarea copiilor si prin urmare materialele sunt non-toxice.

Ei vor cunoaște personajele pe care le admiră – este incredibil de important ca cei mici să creadă în magie și basme, motiv pentru care personalul nostru este cu toții în spatele acestui lucru, aducând cele mai încântătoare povești la petrecere pentru a-și dezvolta forța imaginației.

Micuții tăi vor fi în siguranță în timp ce au momente de neuitat alături de cei mai dragi prieteni și de personajele îndrăgite. Cu ajutorul celor mai buni animatori petreceri, am reușit să facem copiii fericiți în fiecare zi. Pasiunea, răbdarea și atenția la detalii a oamenilor noștri și atmosfera legendară creată de la începutul colaborării.

× WhatsApp